~ Diumenge 13 d’agost de 2023 ~ Menú degustació Copa de benvinguda Mini amanida de bacallà amb allioli de mel Degustació de croquetes Gaspatxo de síndria amb mousse de burrata Cucurutxo de tàrtar de tonyina i alvocat Caneló fred amb brots, mango i foie Tataki …
Blog
Menú Cap d’Any 2022
MENÚ CAP D’ANY 22–23 APERITIU DE CAP D’ANY Mini consomé de trufa Mini amanida de llagostins amb vinagreta de taronja Mi-cuit amb torradetes Pernil ibèric amb pa de coca Tàrtar de salmó a l’estil antic PRIMER PLAT Suquet de rap amb gambes SEGON PLAT Filet …
Esmorzars de forquilla
Tant si comences el dia o necessites energia per continuar, l’esmorzar de pagès no et defraudarà.
Restaurant de cuina tradicional al cor del Montseny
Restaurant de cuina tradicional al cor del Montseny.
Pere Blanc
Vull donar-los les gràcies a tots per l’excel·lent atenció d’aquest cap de setmana. Tot ha estat molt bonic i ens hem alegrat tant del servei com dels plats.
Raquel Quentin
Només volia donar-te les gràcies de nou, com de costum, tot ha estat perfecte i els nostres convidats feliços!
Carlos Riera
Moltes gràcies per fer de la meva festa de 50 aniversari un èxit tan meravellós. El menjar era absolutament deliciós. M’ha agradat molt treballar amb tots vosaltres. Trucaré de nou l’any que ve perquè atenguis la festa de graduació de la meva filla.
Ricard Valls
Sempre hem tingut experiències molt meravelloses, però aquesta vegada t’has superat! L’organització de La Borda de l’Avi ens va tractar molt bé. El menjar va ser meravellós, amb la quantitat correcta, i va fer una gran impressió als nostres convidats.
Joana Folch
Només volia prendre’m un minut per a dir-te que meravellós era tot per a la festa. Tot era SUPERB i deliciós. Fins i tot pensava que només teníem unes 30 persones, n’hi havia prou per a almenys dues vegades aquest número. La presentació i la …
Abel Blasco
Moltes gràcies per la rapidesa i el deliciós menjar que ens vau servir. La nostra reunió va ser un èxit a causa del meravellós menjar!