Blog

Menú Cap d’Any 2022

MENÚ CAP D’ANY 22–23 APERITIU DE CAP D’ANY Mini consomé de trufa Mini amanida de llagostins amb vinagreta de taronja Mi-cuit amb torradetes Pernil ibèric amb pa de coca Tàrtar de salmó a l’estil antic PRIMER PLAT Suquet de rap amb gambes SEGON PLAT Filet …

Pere Blanc

Vull donar-los les gràcies a tots per l’excel·lent atenció d’aquest cap de setmana. Tot ha estat molt bonic i ens hem alegrat tant del servei com dels plats.

Carlos Riera

Moltes gràcies per fer de la meva festa de 50 aniversari un èxit tan meravellós. El menjar era absolutament deliciós. M’ha agradat molt treballar amb tots vosaltres. Trucaré de nou l’any que ve perquè atenguis la festa de graduació de la meva filla.

Ricard Valls

Sempre hem tingut experiències molt meravelloses, però aquesta vegada t’has superat! L’organització de La Borda de l’Avi ens va tractar molt bé. El menjar va ser meravellós, amb la quantitat correcta, i va fer una gran impressió als nostres convidats.

Joana Folch

Només volia prendre’m un minut per a dir-te que meravellós era tot per a la festa. Tot era SUPERB i deliciós. Fins i tot pensava que només teníem unes 30 persones, n’hi havia prou per a almenys dues vegades aquest número. La presentació i la …

Com arribar

Disposem de diferents zones tant exteriors com interiors per a acomodar des de les celebracions més íntimes a esdeveniments de més envergadura.

Contacta amb nosaltres i et farem una proposta personalitzada.