Els nostres plats

La nostra carta

Per compartir

Croquetes casolanes de pernil (6 unitats)

Croquetes casolanes de bolets (6 unitats)

Patata d’Olot amb maionesa de soja (2 unitats)

Tarrina de mouse de foie i melmelada de figues i pa de vidre

Pernil ibèric amb pa de coca

Taula de d’embotits i formatges del Montseny

Gírgoles cruixents amb allioli de fonoll

Entrants

Amanida Sant Bernat

Amanida de quinoa amb mango i encenalls de pernil amb vinagreta de cítrics

Escalivada de la casa amb anxoves

Salmorejo cordovès amb encenalls de pernil

Graellada de verdures de temporada amb romesco

Carxofes confitades i gratinades amb allioli negre

Mil fulls de bacallà, tomàquet i taronja amb allioli suau de mel

Suflé d’escalivada amb salsa de formatge de cabra

Timbal de tomàquet fresc amb ventresca de tonyina i oli d’alfàbrega

Tallarines d’espinacs amb verdures saltejades amb oli de coriandre i gingebre

Hamburguesa de cous-cous amb verdures de temporada, alvocat i maionesa de wasabi

Segons

Arrossos

Arròs de muntanya

Arròs mariner

Risotto de Boletus i espàrrecs verds

Carns

Hamburguesa complerta Sant Bernat amb pa de vidre amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada (280g de carn Black Angus)

Canelons d’ànec i poma amb salsa de bolets

Magret d’ànec amb poma caramel·litzada i salsa de taronja

Espatlla de xai confitada amb patates panaderes

Galtes de porc amb bolets i parmentier de patata

Filet de porc amb salsa de Pedro Ximenez

Melós de cua de bou amb mousse de Foie

Garró de porc confitat amb mantega aromàtica

Peix

Tataki de salmó amb algues wakame

Llom de bacallà amb muselina suau de pera i samfaina

Llom de tonyina amb romesco i verduretes saltejades

La nostra brasa

Entrecot de 400gr

Conill

Botifarra

Xai

Pollastre

Xurrasco

Bistec Black Angus de 300gr

Graellada

 

Totes les carns es serveixen amb la seva guarnició

 

Postres casolans