Els nostres plats

La nostra carta

Per compartir

  • Croquetes casolanes de pernil (6 unitats)
  • Croquetes casolanes de bolets (6 unitats)
  • Patata d’Olot amb maionesa de soja (2 unitats)
  • Pernil ibèric amb pa de coca
  • Taula d’embotits i formatges del Montseny
  • Gírgoles cruixents amb allioli de fonoll
  • Canelons cruixents de rostit amb foie i gratinat d’allioli de bolets
  • Favetes saltades amb bolets de temporada i encenalls de pernil
  • Pebrots del piquillo farcits de bacallà i gratinats amb velouté de carxofes
  • Bolets de temporada gratinats amb allioli de mel (temporada)

Entrants

  • Amanida Sant Bernat
  • Graellada de verdures de temporada amb romesco
  • Carxofes confitades i gratinades amb allioli negre
  • Hamburguesa de cous-cous amb verdures de temporada, alvocat i maionesa de wasabi
  • Amanida tèbia de pollastre amb crema agre de iogurt, menta i fruits secs
  • Amanida de burrata amb porros rostits, pesto i nous
  • Amanida mar i muntanya tèbia amb llagostins, boletus saltats i encenalls de mousse de foie-gras amb vinagreta de taronja
  • Escalivada de la casa amb formatge del Montseny gratinat
  • Crema de castanyes amb cruixent de parmesà, encenalls de pernil i bolets saltats

Segons

Arrossos

  • Arròs de muntanya
  • Risotto de Boletus i espàrrecs verds
  • Arròs de mar i muntanya amb bolets

Carns

  • Hamburguesa completa Sant Bernat amb pa de vidre, amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada (280 g Black Angus)
  • Canelons d’ànec i poma amb salsa de bolets
  • Confit d’ànec amb salsa de fruits vermells
  • Espatlla de xai confitada amb patates panaderes
  • Galtes de porc amb bolets i parmentier de patata
  • Melós de cua de bou amb mousse de foie-gras
  • Garró de porc confitat amb mantega aromàtica
  • Costellam de vedella a baixa temperatura amb salsa suau terayake
  • Presa ibèrica amb salsa de bolets de temporada

Peix

  • Tataki de salmó amb algues nori
  • Llom de bacallà amb musselina suau de pera i samfaina
  • Llom de lluç amb fumet de roca reduït i vinagreta de Xeres

La nostra brasa

  • Entrecot de 400 grams
  • Conill
  • Botifarra
  • Xai
  • Pollastre
  • Bistec Black Angus de 300 grams
  • Graellada
  • Tira “d’entraña” (brinsa) a la brasa

Totes les carns es serveixen amb la seva guarnició

Postres casolans

  • Brownie con helado de pistacho
  • Coulant relleno de pistachos con helado de mascarpone e higos
  • Coulant de chocolate sin gluten con sorbete de mojito
  • Coulant de chocolate blanco con helado de mandarina
  • Crepes con dulce de leche
  • Tarta de queso con mermelada de arándanos
  • Flan casero
  • Tiramisú
  • Helados variados de 3 bolas
  • Mel i mató
  • Fruta de temporada