La nostra carta
Per compartir
- Croquetes casolanes de pernil (6 unitats)
- Croquetes casolanes de bolets (6 unitats)
- Patata d’Olot amb maionesa de soja (2 unitats)
- Pernil ibèric amb pa de coca
- Taula d’embotits i formatges del Montseny
- Gírgoles cruixents amb allioli de fonoll
- Canelons cruixents de rostit amb foie i gratinat d’allioli de bolets
- Favetes saltades amb bolets de temporada i encenalls de pernil
- Pebrots del piquillo farcits de bacallà i gratinats amb velouté de carxofes
- Bolets de temporada gratinats amb allioli de mel (temporada)
Entrants
- Amanida Sant Bernat
- Graellada de verdures de temporada amb romesco
- Carxofes confitades i gratinades amb allioli negre
- Hamburguesa de cous-cous amb verdures de temporada, alvocat i maionesa de wasabi
- Amanida tèbia de pollastre amb crema agre de iogurt, menta i fruits secs
- Amanida de burrata amb porros rostits, pesto i nous
- Amanida mar i muntanya tèbia amb llagostins, boletus saltats i encenalls de mousse de foie-gras amb vinagreta de taronja
- Escalivada de la casa amb formatge del Montseny gratinat
- Crema de castanyes amb cruixent de parmesà, encenalls de pernil i bolets saltats
Segons
Arrossos
- Arròs de muntanya
- Risotto de Boletus i espàrrecs verds
- Arròs de mar i muntanya amb bolets
Carns
- Hamburguesa completa Sant Bernat amb pa de vidre, amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada (280 g Black Angus)
- Canelons d’ànec i poma amb salsa de bolets
- Confit d’ànec amb salsa de fruits vermells
- Espatlla de xai confitada amb patates panaderes
- Galtes de porc amb bolets i parmentier de patata
- Melós de cua de bou amb mousse de foie-gras
- Garró de porc confitat amb mantega aromàtica
- Costellam de vedella a baixa temperatura amb salsa suau terayake
- Presa ibèrica amb salsa de bolets de temporada
Peix
- Tataki de salmó amb algues nori
- Llom de bacallà amb musselina suau de pera i samfaina
- Llom de lluç amb fumet de roca reduït i vinagreta de Xeres
La nostra brasa
- Entrecot de 400 grams
- Conill
- Botifarra
- Xai
- Pollastre
- Bistec Black Angus de 300 grams
- Graellada
- Tira “d’entraña” (brinsa) a la brasa
Totes les carns es serveixen amb la seva guarnició
Postres casolans
- Brownie con helado de pistacho
- Coulant relleno de pistachos con helado de mascarpone e higos
- Coulant de chocolate sin gluten con sorbete de mojito
- Coulant de chocolate blanco con helado de mandarina
- Crepes con dulce de leche
- Tarta de queso con mermelada de arándanos
- Flan casero
- Tiramisú
- Helados variados de 3 bolas
- Mel i mató
- Fruta de temporada