La nostra carta

Per compartir

Pernil ibèric
Croquetes casolanes de pernil (6 unitats)
Croquetes casolanes de boletus (6 unitats)
Patata d’Olot amb salsa de maionesa i soja (4 unitats)
Taula d’embotits i formatges del Montseny
Favetes saltades amb bolets de temporada i encenalls de pernil
Bolets de temporada gratinats amb allioli de mel
Minicanelons cruixents de rostit amb allioli i encenalls de foie

Entrants

Graellada de verdures i romesco
Canelons d’ànec amb poma amb salsa de bolets
Amanida Sant Bernat
(Mesclum, tomàquet, pebrots, ceba tendre, tonyina i ou dur)
Amanida de burrata i pesto amb tomàquet
Escalivada casolana amb anxoves
Amanida de pollastre marinat amb salsa de parmesà
Crema de temporada
Amanida mar i muntanya tèbia amb llagostins, bolets saltats i encenalls de mousse de foie amb vinagreta de taronja
Carxofes confitades i gratinades amb allioli negre

Segons

Arrossos

Arròs de muntanya (conill, pollastre, salsitxes i costelles de porc)
Arròs mariner
Risotto de bolets

Carns

Confit d’ànec amb parmentier i salsa de fruits vermells
Melós de cua de bou amb mousse de foie
Hamburguesa de vedella, enciam, ceba caramel·litzada, formatge de cabra i patates fregides
Espatlla de xai confitada amb patates
Galtes de porc guisades amb bolets de temporada i parmentier de patata
Costellam de vedella a baixa temperatura amb salsa teriyaki

Peix

Llobarro al forn amb verduretes i mantega de llimona
Bacallà gratinat amb allioli de pera i samfaina
Llom de tonyina amb romesco i saltat de pebrots

La nostra brasa

Pollastre
Botifarra
Botifarra negra
Xai a la brasa
Graellada de carns (cansalada, botifarra, botifarra negra, pollastre, vedella, xai)
Peus de porc
Mitja botifarra, mitja botifarra negra
Bistec Angus de 300 g
Mig conill
Entrecot de vedella
Llom
Xurrasco de vedella

Gluten Lactis Ous Soja Fruits secs Peix Mol·luscs Marisc