Carta
Per compartir
Croquetes casolanes de pernil (6 unitats)
Croquetes casolanes de bolets (6 unitats)
Patata d’Olot amb maionesa de soja (2 unitats)
Tarrina de mouse de foie i melmelada de figues i pa de vidre
Pernil ibèric amb pa de coca
Taula de d’embotits i formatges del Montseny
Gírgoles cruixents amb allioli de fonoll
Entrants
Amanida Sant Bernat
Amanida de quinoa amb mango i encenalls de pernil amb vinagreta de cítrics
Escalivada de la casa amb anxoves
Salmorejo cordovès amb encenalls de pernil
Graellada de verdures de temporada amb romesco
Carxofes confitades i gratinades amb allioli negre
Mil fulls de bacallà amb tomàquet i allioli suau de mel
Suflé d’escalivada amb salsa de formatge de cabra
Timbal de tomàquet fresc amb ventresca de tonyina i oli d’alfàbrega
Tallarines d’espinacs amb verdures saltejades amb oli de coriandre i gingebre
Hamburguesa de cous-cous amb verdures de temporada, alvocat i maionesa de wasabi
Segons
Arrossos
Arròs de muntanya
Arròs mariner
Risotto de Boletus i espàrrecs verds
Carns Hamburguesa complerta Sant Bernat amb pa de vidre amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada (280g de carn Black Angus)
Canelons d’ànec i poma amb salsa de bolets
Magret d’ànec amb poma caramel·litzada i salsa de taronja
Espatlla de xai confitada amb patates panaderes
Galtes de porc amb bolets i parmentier de patata
Filet de porc amb salsa de Pedro Ximenez
Melós de cua de bou amb mousse de Foie
Garró de porc confitat amb mantega aromàtica
Peix
Tataki de salmó amb algues wakame
Llom de bacallà amb muselina suau de pera i samfaina
Llom de tonyina amb romesco i verduretes saltejades
La nostra brasa
Entrecot de 400gr
Conill
Botifarra
Xai
Pollastre
Xurrasco
Bistec Black Angus de 300gr
Graellada
La nostra brasa
Entrecot de 400 gr
Conill
Botifarra
T.Bone 1Kg (2pax)
Xai
Pollastre
Bistec Black Angus (300gr)
Burger Black Angus
Graellada
Totes les carns es serveixen amb la seva guarnició
També disposem de plats vegans
Menú
Primers
Crema de carabassa amb formatge de cabra del Montseny
Caneló d’ànec amb salsa de boletus
Amanida de formatge brie cruixent amb figues
Remenat de rossinyols amb ous campers
Faves baby saltades amb encenalls de pernil i gírgola
Segons
Galta de porc amb trompetes de la mort
Entrecot a la brasa
Confitat d’ànec amb parmentier de moniato i salsa de fruites del bosc
Boletus gratinats amb all-i-oli de mel