Per compartir
Pernil ibèric | 19,00 € |
Croquetes casolanes de pernil (6 unitats) | 10,00 € |
Croquetes casolanes de boletus (6 unitats) | 10,90 € |
Patata d’Olot amb salsa de maionesa i soja (4 unitats) | 10,00 € |
Taula d’embotits del Montseny | 12,00 € |
Taula de formatges del Montseny amb raïm | 12,50 € |
Favetes “saltejades” amb bolets de temporada i encenalls de pernil | 18,10 € |
Pa de fetge casolà amb torradetes | 14,00 € |
Entrants
Graellada de verdures i romesco | 15,00 € |
Canelons d’ànec amb poma i salsa de bolets | 15,50 € |
Amanida Sant Bernat | 11,50 € |
Amanida de burrata i pesto amb tomàquet | 14,10 € |
Mousse d’escalivada casolana amb anxoves | 15,10 € |
Amanida mar i muntanya tèbia amb la seva vinagreta | 16,90 € |
Carxofes confitades i gratinades amb allioli negre | 15,90 € |
Escudella barrejada | 12,50 € |
Pebrots del “piquillo” farcits de brandada de bacallà | 11,90 € |
Segons
Arrossos
Arròs de muntanya (conill, pollastre i costelles de porc) | 14,50 € |
Risotto de bolets | 14,50 € |
Arròs amb crosta de pollastre i botifarra | 14,50 € |
Peix
Bacallà gratinat amb allioli de pera i samfaina | 16,10 € |
Tataki de tonyina, sèsam torrat i teriyaki | 18,90 € |
Tronc de lluç a la donostiarra | 17,50 € |
Carns
Confit d’ànec amb parmentier de patata i salsa de fruits vermells | 17,90 € |
Hamburguesa de vedella Black Angus, enciam, ceba caramel·litzada,formatge de cabra i patates fregides | 15,90 € |
Mitja espatlla de xai confitada amb patates | 17,50 € |
Galtes de porc guisades amb bolets de temporada i parmentier de patata | 15,50 € |
Costellam de vedella a baixa temperatura amb oli de romaní | 21,10 € |
Costelles de cabrit a la milanesa | 19,50 € |
Secret de porc | 13,50 € | Mitja botifarra i mitja botifarra negra | 16,50 € |
Pollastre | 12,50 € | Bistec Angus de 300 g | 22,50 € |
Botifarra | 12,00 € | Mig conill | 13,50 € |
Botifarra negra | 12,00 € | Entrecot de vedella de 500 g | 21,90 € |
Graellada de carns (botifarra, botifarra negra, pollastre, vedella i xai) | 25,50 € | Xai | 18,50 € |