Carta i Menú – Restaurant

Carta

Per compartir

Croquetes casolanes de pernil (6 unitats)

Croquetes casolanes de bolets (6 unitats)

Patata d’Olot amb maionesa de soja (2 unitats)

Tarrina de mouse de foie i melmelada de figues i pa de vidre

Pernil ibèric amb pa de coca

Taula de d’embotits i formatges del Montseny

Gírgoles cruixents amb allioli de fonoll

 

Entrants

Amanida Sant Bernat

Amanida de quinoa amb mango i encenalls de pernil amb vinagreta de cítrics

Escalivada de la casa amb anxoves

Salmorejo cordovès amb encenalls de pernil

Graellada de verdures de temporada amb romesco

Carxofes confitades i gratinades amb allioli negre

Mil fulls de bacallà amb tomàquet i allioli suau de mel

Suflé d’escalivada amb salsa de formatge de cabra

Timbal de tomàquet fresc amb ventresca de tonyina i oli d’alfàbrega

Tallarines d’espinacs amb verdures saltejades amb oli de coriandre i gingebre

Hamburguesa de  cous-cous amb verdures de temporada, alvocat i maionesa de wasabi

 

Segons

Arrossos

Arròs de muntanya

Arròs mariner

Risotto de Boletus i espàrrecs verds

Carns
 
Hamburguesa complerta Sant Bernat amb pa de vidre amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada (280g de carn Black Angus)
 

Canelons d’ànec i poma amb salsa de bolets 

Magret d’ànec amb poma caramel·litzada i salsa de taronja

Espatlla de xai confitada amb patates panaderes

Galtes de porc amb bolets i parmentier de patata

Filet de porc amb salsa de Pedro Ximenez

Melós de cua de bou amb mousse de Foie

Garró de porc confitat amb mantega aromàtica

 

Peix

Tataki de salmó amb algues wakame

Llom de bacallà amb muselina suau de pera i samfaina

Llom de tonyina amb romesco i verduretes saltejades

 

La nostra brasa

Entrecot de 400gr

Conill

Botifarra

Xai

Pollastre

Xurrasco

Bistec Black Angus de 300gr

Graellada   

La nostra brasa

Entrecot de 400 gr

Conill

Botifarra

T.Bone 1Kg (2pax)

Xai

Pollastre

Bistec Black Angus (300gr)

Burger Black Angus

Graellada

Totes les carns es serveixen amb la seva guarnició

També disposem de plats vegans

Menú

Primers

Crema de carabassa amb formatge de cabra del Montseny

Caneló d’ànec amb salsa de boletus

Amanida de formatge brie cruixent amb figues

Remenat de rossinyols amb ous campers

Faves baby saltades amb encenalls de pernil i gírgola

Segons

Galta de porc amb trompetes de la mort

Entrecot a la brasa

Confitat d’ànec amb parmentier de moniato i salsa de fruites del bosc

Boletus gratinats amb all-i-oli de mel

Postre de la casa

Aigua i Vi de la casa

Cafès