Per compartir
Pernil ibèric |
Croquetes casolanes de pernil (6 unitats) |
Croquetes casolanes de boletus (6 unitats) |
Patata d’Olot amb salsa de maionesa i soja (4 unitats) |
Taula d’embotits i formatges del Montseny |
Favetes saltades amb bolets de temporada i encenalls de pernil |
Bolets de temporada gratinats amb allioli de mel |
Minicanelons cruixents de rostit amb allioli i encenalls de foie |
Entrants
Graellada de verdures i romesco | |
Canelons d’ànec amb poma amb salsa de bolets | |
Amanida Sant Bernat (Mesclum, tomàquet, pebrots, ceba tendre, tonyina i ou dur) | |
Amanida de burrata i pesto amb tomàquet | |
Escalivada casolana amb anxoves | |
Amanida de pollastre marinat amb salsa de parmesà | |
Crema de temporada | |
Amanida mar i muntanya tèbia amb llagostins, bolets saltats i encenalls de mousse de foie amb vinagreta de taronja | |
Carxofes confitades i gratinades amb allioli negre | |
Segons
Arrossos
Arròs de muntanya (conill, pollastre, salsitxes i costelles de porc) |
Arròs mariner |
Risotto de bolets |
Carns
Confit d’ànec amb parmentier i salsa de fruits vermells | |
Melós de cua de bou amb mousse de foie | |
Hamburguesa de vedella, enciam, ceba caramel·litzada, formatge de cabra i patates fregides | |
Espatlla de xai confitada amb patates | |
Galtes de porc guisades amb bolets de temporada i parmentier de patata | |
Costellam de vedella a baixa temperatura amb salsa teriyaki | |
Peix
Llobarro al forn amb verduretes i mantega de llimona |
Bacallà gratinat amb allioli de pera i samfaina |
Llom de tonyina amb romesco i saltat de pebrots |
La nostra brasa
Pollastre |
Botifarra |
Botifarra negra |
Xai a la brasa |
Graellada de carns (cansalada, botifarra, botifarra negra, pollastre, vedella, xai) |
Peus de porc |
Mitja botifarra, mitja botifarra negra |
Bistec Angus de 300 g |
Mig conill |
Entrecot de vedella |
Llom |
Xurrasco de vedella |
Gluten Lactis Ous Soja Fruits secs Peix Mol·luscs Marisc