Per compartir
Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet  |
Croquetes casolanes de pernil (6 unitats)    |
Croquetes casolanes de carn d’olla (6 unitats)    |
Patata d’Olot amb salsa maionesa i teriyaki (4 unitats)    |
Taula d’embotits i formatges del Montseny  |
Minicanelons cruixents de rostit amb mussolina de foie    |
Entrants
Graellada de verdures i romesco   | |
Amanida Sant Bernat   (Mesclum, tomàquet, ceba tendre, tonyina i ou dur) | |
Carpaccio de tomàquet amb burrata, ruca i pesto   | |
Timbal d’escalivada casolana amb formatge de cabra gratinat  | |
Amanida de pollastre marinat amb salsa de parmesà   | |
Crema de porro amb cruixent de ravioli de ricotta   | |
Ous estrellats amb pernil ibèric  | |
Ous estrellats amb foie  | |
Segons
Arrossos
Arròs de muntanya (conill, pollastre, salsitxes i costelles de porc) |
Arròs del senyoret sense closques    |
Carns
Confit d’ànec amb parmentier i salsa de fruits vermells  | |
Farcellet de melós de cua de bou amb parmentier i salsa de xocolata   | |
Hamburguesa de vedella, amanida, compota de ceba, formatge de cabra i patates fregides   | |
Espatlla de xai al forn amb patates i herbes aromàtiques del Montseny | |
Filet de vaca amb compota de ceba, salsa d’Oporto i foie  | |
Galtes de porc duroc guisades amb parmentier i salsa de bolets de temporada  | |
Peix
Llobarro al forn amb verduretes i oli de llimona  |
Bacallà amb samfaina   |
Bacallà amb espinacs a la catalana i mussolina d’alls    |
Pota de pop a la brasa amb patata al caliu  |
La nostra brasa
Pollastre |
Botifarra |
Botifarra negra |
Costelles i mitjanes de xai |
Graellada de carns (cansalada, botifarra, botifarra negra, pollastre, vedella, xai) |
Peus de porc |
Mitja botifarra, mitja botifarra negra |
Bistec Angus de 300 g |
Mig conill |
Entrecot de vedella |
Llom |
Xurrasco de vedella |
Gluten
Lactis
Ous
Soja
Fruits secs
Peix
Mol·luscs
Marisc