Per compartir
Pernil ibèric  |
Croquetes casolanes de pernil (6 unitats)    |
Croquetes casolanes de boletus (6 unitats)    |
Patata d’Olot amb salsa de maionesa i soja (4 unitats)    |
Taula d’embotits i formatges del Montseny  |
Favetes saltades amb bolets de temporada i encenalls de pernil |
Bolets de temporada gratinats amb allioli de mel  |
Minicanelons cruixents de rostit amb allioli i encenalls de foie    |
Entrants
Graellada de verdures i romesco   | |
Canelons d’ànec amb poma amb salsa de bolets  | |
Amanida Sant Bernat    (Mesclum, tomàquet, pebrots, ceba tendre, tonyina i ou dur) | |
Amanida de burrata i pesto amb tomàquet   | |
Escalivada casolana amb anxoves   | |
Amanida de pollastre marinat amb salsa de parmesà   | |
Crema de temporada   | |
Amanida mar i muntanya tèbia amb llagostins, bolets saltats i encenalls de mousse de foie amb vinagreta de taronja  | |
Carxofes confitades i gratinades amb allioli negre  | |
Segons
Arrossos
Arròs de muntanya (conill, pollastre, salsitxes i costelles de porc) |
Arròs mariner   |
Risotto de bolets  |
Carns
Confit d’ànec amb parmentier i salsa de fruits vermells  | |
Melós de cua de bou amb mousse de foie   | |
Hamburguesa de vedella, enciam, ceba caramel·litzada, formatge de cabra i patates fregides   | |
Espatlla de xai confitada amb patates | |
Galtes de porc guisades amb bolets de temporada i parmentier de patata  | |
Costellam de vedella a baixa temperatura amb salsa teriyaki | |
Peix
Llobarro al forn amb verduretes i mantega de llimona  |
Bacallà gratinat amb allioli de pera i samfaina   |
Llom de tonyina amb romesco i saltat de pebrots  |
La nostra brasa
Pollastre |
Botifarra |
Botifarra negra |
Xai a la brasa |
Graellada de carns (cansalada, botifarra, botifarra negra, pollastre, vedella, xai) |
Peus de porc |
Mitja botifarra, mitja botifarra negra |
Bistec Angus de 300 g |
Mig conill |
Entrecot de vedella |
Llom |
Xurrasco de vedella |
Gluten
Lactis
Ous
Soja
Fruits secs
Peix
Mol·luscs
Marisc