La nostra carta

Per compartir

Pernil ibèric amb pa de coca amb tomàquet
Croquetes casolanes de pernil (6 unitats)
Croquetes casolanes de carn d’olla (6 unitats)
Patata d’Olot amb salsa maionesa i teriyaki (4 unitats)
Taula d’embotits i formatges del Montseny
Minicanelons cruixents de rostit amb mussolina de foie

Entrants

Graellada de verdures i romesco
Amanida Sant Bernat (Mesclum, tomàquet, ceba tendre, tonyina i ou dur)
Carpaccio de tomàquet amb burrata, ruca i pesto
Timbal d’escalivada casolana amb formatge de cabra gratinat
Amanida de pollastre marinat amb salsa de parmesà
Crema de porro amb cruixent de ravioli de ricotta
Ous estrellats amb pernil ibèric
Ous estrellats amb foie

Segons

Arrossos

Arròs de muntanya (conill, pollastre, salsitxes i costelles de porc)
Arròs del senyoret sense closques

Carns

Confit d’ànec amb parmentier i salsa de fruits vermells
Farcellet de melós de cua de bou amb parmentier i salsa de xocolata
Hamburguesa de vedella, amanida, compota de ceba,
formatge de cabra i patates fregides
Espatlla de xai al forn amb patates i herbes aromàtiques del Montseny
Filet de vaca amb compota de ceba, salsa d’Oporto i foie
Galtes de porc duroc guisades amb parmentier i salsa de bolets de temporada

Peix

Llobarro al forn amb verduretes i oli de llimona
Bacallà amb samfaina
Bacallà amb espinacs a la catalana i mussolina d’alls
Pota de pop a la brasa amb patata al caliu

La nostra brasa

Pollastre
Botifarra
Botifarra negra
Costelles i mitjanes de xai
Graellada de carns (cansalada, botifarra, botifarra negra, pollastre, vedella, xai)
Peus de porc
Mitja botifarra, mitja botifarra negra
Bistec Angus de 300 g
Mig conill
Entrecot de vedella
Llom
Xurrasco de vedella

Gluten Lactis Ous Soja Fruits secs Peix Mol·luscs Marisc