Carta de tardor
Entrants
Croquetes casolanes de pernil (6 unitats)
Croquetes casolanes de bolets (6 unitats)
Patata d’Olot amb maionesa de soja (1 unitat)
Crema de carbassa amb formatge de cabra del Montseny
Amanida Sant Bernat
Amanida de formatge Brie tèbia amb melmelada de figues
Escalivada de la casa amb formatge de cabra gratinat
Carxofes confitades i gratinades amb allioli negre
Boletus gratinats amb allioli de mel
Faves baby saltejades amb encenalls de pernil i ou de pagès
Graellada de verdures de temporada amb romesco
Pernil ibèric amb pa de coca
Taula d’embotits i formatges del Montseny
Segons
Arròs de muntanya
Arròs mariner
Risotto de Boletus i espàrrecs verds
Hamburguesa complerta Sant Bernat amb pa de vidre (280g de carn Black Angus)
Canelons d’ànec i poma amb salsa de boletus
Magret d’ànec amb poma caramel·litzada i salsa de taronja
Confit d’ànec amb salsa de fruits vermells
Suprema de salmó amb salsa de maracuya i verdures saltejades
Llom de bacallà amb musselina suau de pera i samfaina
Espatlla de xai confitada amb patates panaderes
Galtes de porc amb bolets i parmentier de patata
Filet de porc amb salsa de bolets
Melós de cua de bou amb mousse de Foie
La nostra brasa
Entrecot de 400 gr
Conill
Botifarra
T.Bone 1Kg (2pax)
Xai
Pollastre
Bistec Black Angus (300gr)
Burger Black Angus
Graellada
Totes les carns es serveixen amb la seva guarnició