Carta Tardor

Carta de tardor

Entrants

Croquetes casolanes de pernil (6 unitats)

Croquetes casolanes de bolets (6 unitats)

Patata d’Olot amb maionesa de soja (1 unitat)

Crema de carbassa amb formatge de cabra  del Montseny

Amanida Sant Bernat

Amanida de formatge Brie tèbia amb melmelada de figues

Escalivada de la casa amb formatge de cabra gratinat

Carxofes confitades i gratinades amb allioli negre

Boletus gratinats amb allioli de mel

Faves baby saltejades amb encenalls de pernil i ou de pagès

Graellada de verdures de temporada amb romesco

Pernil ibèric amb pa de coca

Taula d’embotits i formatges del Montseny

Segons

Arròs de muntanya

Arròs mariner

Risotto de Boletus i espàrrecs verds

Hamburguesa complerta Sant Bernat amb pa de vidre (280g de carn Black Angus)

Canelons d’ànec i poma amb salsa de boletus

Magret d’ànec amb poma caramel·litzada i salsa de taronja

Confit d’ànec amb salsa de fruits vermells

Suprema de salmó amb salsa de maracuya i verdures saltejades

Llom de bacallà amb musselina suau de pera i samfaina

Espatlla de xai confitada amb patates panaderes

Galtes de porc amb bolets i parmentier de patata

Filet de porc amb salsa de bolets

Melós de cua de bou amb mousse de Foie

La nostra brasa

Entrecot de 400 gr

Conill

Botifarra

T.Bone 1Kg (2pax)

Xai

Pollastre

Bistec Black Angus (300gr)

Burger Black Angus

Graellada

 

Totes les carns es serveixen amb la seva guarnició

També disposem de plats vegans